Nalazimo se na samom ulazu u grad Donji Miholjac koji je smješten u srcu ravnice, u sjevernom dijelu istočne Slavonije, uz samu sjevernu granicu Hrvatske.

Naš proizvodni pogon sa uredskim prostorijama nalazi se u novo uređenom objektu u koji smo se preselili u kolovozu 2016. godine.

Svoju prvu proizvodnju započeli smo u Poduzetničkom inkubatoru Osvit u Donjem Miholjcu koji nam je dao svu  podršku kao poduzetniku početniku u kojem smo odradili naše prve zamjese, prve isporuke robe, prve sastanke s kupcima i dobavljačima.

U inkubatoru smo se zadržali 8 mjeseci, naša proizvodnja koja se tamo odvijala na tek 70  m2 postala je premala i morali smo se preseliti u veći prostor koji nam  je omogućio veće skladištenje gotovih proizvoda i veći proizvodni pogon kako bi mogli odgovoriti na potražnju naših proizvoda.

Danas poslujemo na površini  od 300 m2 u koji smo smjestili uredske prostore, proizvodnju i skladišni dio.

Preseljenjem iz inkubatora u novi moderniji pogon ostvarili smo mjesečnu proizvodnju od 10 t koja svakim danom sve više raste.

GDJE SMO DANAS?

Novi proizvodni pogon na adresi Gorica 1 Donji Miholjac

 

 

PRVI POČECI U PODUZETNIČKOM INKUBATORU "OSVIT"

Svoje poslovanje smo započeli u Poduzetničkom inkubatoru Osvit u Donjem Miholjcu gdje smo započeli svoje prve korake i temelje našeg poslovanja.
Inkubator nam je uvelike pomogao u počecima poslovanja koji uvijek slove kao najteži gdje smo dobili svu moguću potporu.