HoReCa kanal danas je sve više razvijen, kako u drugim zemljama, tako i u našoj Hrvatskoj.
Kako smo turistički razvijena zemlja razvila se potreba za posebnim kanalom prodaje robe orijentiranim prema ugostiteljstvu pri tom misleći na hotele, restorane, kafiće, cateringe, fast foodove i slično, ali i prema drugim većim kupcima kao što su osnovne/srednje škole, domovi umirovljenika, vrtići, studentski centri.         
Ovaj kanal prodaje izuzetno je zanimljiv i primamljiv jer smo u mogućnosti proizvesti sve po želji kupca!

VLASTITI ODABIR

Uz naše standardne proizvode (croissante, štrudlice i gužvarice) u mogućnosti smo proizvesti sve oblike od lisnatog tijesta (trokuti, štapići, lisnato s hrenovkom) uz mogućnost izbora nadjeva (čokolada, vanilija, marelica, višnja, svježi sir, šunka, šumsko voće, kokos, ….)

Kako je moguće izabrati oblik i vrstu nadjeva, moguće je odrediti i gramažu proizvoda (30 g, 45 g, 50 g, 70 g, 90 g, 100 g, ….)

Mi radimo po principu : VI KREIRATE SVOJ PROIZVOD – MI PROIZVODIMO!

Proizvodnja koja se bazira na vlastitom odabiru proizvoda koji kupac želi pokazala se odličnim načinom da zadovoljimo potrebe svih pa tako proizvodimo s manjim ili većim udjelom margarina, šećera ili soli, ovisno o potrebama.

Na ovaj način svoje proizvode plasiramo u nekoliko hotelskih lanaca na Kvarneru i u Dalmaciji, ali i manjim pekarama ili prodavaonicama gdje trgovci u svako doba peku naše proizvode i tople ih nude svojim kupcima.

 

DOMAĆI NAČIN IZRADE

Proizvodi su rađeni po domaćoj tradicionalnoj recepturi, bez dodatnih aditiva i konzervansa te tako svojim oblikom i okusom podsjećaju na mamine ili bakine. Rađeni su ručno od ruku naših stručno osposobljenih djelatnika s minimalnom upotrebom strojeva.

JEDNOSTAVNO I LAKO
Idealne su jer se brzo pripremaju, za njih je potrebno samo kratko odmrzavanje i pečenje u roku desetak minuta, a svojom hrskavošću i neodoljivim mirisom zadovoljit će svačije nepce.

PROIZVODI:

U ponudi imamo:
– Kroasane (punjene raznim nadjevima: čokolada, šunka, vanilija, marelica, …)
– Štrudlice ( punjene raznim nadjevima: višnja, sir, vanilija, marelica, šumsko voće, kokos, …)
– Lisnati štapići
– Lisnato s hrenovkom
– Vlastiti odabir kupca po principu: „vi kreirate – mi proizvodimo“

TEŽINE PROIZVODA:

Težine proizvoda su standardne ali dajemo kupcu mogućnost da sam odredi težinu koja njemu najviše odgovara:
– 30 g
– 50 g
– 70 g
– 90 g

 

PAKIRANJE:

Pakiranja su rinfuzna, kartonska.